Vijesti

Switchblade je Rocketleague s oružjima, automobilski League of Legends i još mnogo toga

Automobilistička MOBA izgleda iznenađujuće atraktivno.

Switchblade je jedna velika mješavina svega i svačega. Kad čujete u jednoj rečenici pojmove: Rocketleague, oružja, MOBA to vam vjerojatno, kao i meni, zvuči kao paštašuta. Međutim, izgleda i zvuči iznenađujuće dobro.

Dakle, u srži se radi o prvoj automobilističkoj MOBA-i. League of Legends, Dota, Smite, Heroes of the Storm su više – manje igre koje prate jednu te istu šprancu, dok Switchblade definitivno nije jedna od njih.

U igri Lucid Gamesa, developera Blura, Project Gotham Racinga i Geometry Warsa u timovima s po pet igrača uništavati ćemo protivničke pozicije sve do pobjede. Tako će svaka ekipa pokušati dopratiti svoj set bomba do protivničke tvrđave, dok je pobjednik ona momčad koja uništi sve protivničke resurse.

Besplatna beta započinje već danas

Svaki igrač može istovremeno upravljati s dva automobila, koji su pak raspoređeni u više klasa od kojih svaka ima svoje prednosti. Neke će imati dobre obrambene karakteristike, neki će imati napadačke, dok će neki biti “mehaničari”. Dakle, tipične MOBA klase zapakirane u automobilističko ruho.

Switchblade će biti besplatan, dok ga na PlayStationu 4 i PC-ju igramo već danas u zatvorenoj beti. Ako ste PlayStation 4 igrač prijaviti se možete ovdje, dok ekipa s PC-ja se može prijaviti ovdje. Nemojte oklijevati s prijavama, jer ptičica nam je šapnula kako su šanse ja “upad” prilično velike. Puna verzija igre trebala bi izaći tokom idućih mjeseci.

https://www.youtube.com/watch?v=T4VRcpqAvkc

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close