Vijesti

Switchblade, odnosno Rocket League s oružjima postaje besplatan i ne treba PlayStation Plus

Rocket League + LOL +  DOTA!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Switchblade je baš pravi gamerski sataraš. MOBA s automobilima ili možda najlakše je igru opisati kao Rocket League s oružjima, osim što ne ganjamo loptu, nego se borimo u timovima 5vs5 sve do pobjede. Za sve konzolaše koji možda ne znaju što su MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) igre sjetite se samo naslova kao što su League of Legends, DOTA ili Smite. Switchblade je prilično posebna igra jer je miks žanrova i vrlo solidna igra koju su napravili sami veterani igraće industrije koji iza sebe imaju zaista respektabilne naslove kao što su MotorStorm i Project Gotham Racing. 

https://www.youtube.com/watch?v=Q_iX3eZ9KKs

Igra je izašla još u kolovozu kao Early Access naslov za PC i PlayStation 4. Za koji dan, točnije od 22. siječnja igra postaje besplatna za igranje na obje platforme i neće vam trebati PlayStation Plus, tako da možete uživati u igranju besplatno. Igru svakako vrijedi isprobati jer ne košta vas ništa, a i jako je zabavna. U timovima s po pet igrača cij je uništit protivničke pozicije sve do pobjede, odnosno dovesti svoj set bombi do protivničke tvrđave. Pobjednik je ona momčad koja uništi sve protivničke resurse. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano