Vijesti

Take-Two se predomislio! Modovi su ipak dozvoljeni u Grand Theft Autu V!

Pritisak javnosti učinio je svoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je nedavno Take-Two službeno zatražio prekidanje rada i distribucije alata OpenIV koji služi za modiranje Rockstarovih igara, priča je doživjela potpuni preokret. Kupci PRC verzije pokazali su svoje nezadovoljstvo velikim napadom loših recenzija na GTAV stranici Steamovog storea. Takva situacija očito je digla uzbunu u T2-ovom stožeru te smo danas dobili i Rockstarovu službenu potvrdu da neće biti poduzete nikakve pravne akcije protiv autora i korisnika alata za modiranje njihovih igara.

rstar

U službenom priopćenju na Rockstarovoj stranici jasno su istaknuli da neće tolerirati ikakav utjecaj na online komponentu.

Ta odluka ne tiče se modova koji utječu na multiplayer stavku igre, već isključivo na singleplayer iskustvo zbog mogućnosti varanja u online modu igre. Varanje je i dalje veliki problem za GTA Online na koji igrači često ukazuju, a nekorektna reakcija Rockstarove službe za suzbijanje varanja dodaje ulje na vatru.

Ostaje vidjeti koliko će se Take-Two i Rockstar pridržavati ovoga što su izjavili, no ovakva situacija siguran je pokazatelj da izdavači ne mogu raditi što žele bez da dobiju žestoku reakciju publike.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano