Vijesti

The Division 2 launch trailer je sve što trebate danas vidjeti

Da, idite i prednaručite igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajde, budite vi faca i napišite vijest oko trailera. Znači, sad ja vama moram izmišljati riječi o videu koji možete sami kliknuti i pogledati. Ima li smisla da ja vama prepričavam što sami možete i trebate pogledati ako volite The Division i zanima vas The Division 2? Nema smisla, nego kliknite video i pogledajte sami. Kako da ja sad napišem 300-400 riječi za trailer? Nikako. 


The Division 2 launch trailer

Umjesto da ja vama pišem, recite vi meni kako se vama čini igra? Jeste isprobali i igrali betu? Ja vama mogu samo reći da sam probao pobjeći od The Division 2 recenzije, ali me urednik prokužio. Probao sam mu prodati foru da igru treba netko recenzirati tko nije fan igre kao ja, ali skužio me da samo želim od 12.3. biti lijen i igrati The Division 2 po cijeli dan i ništa ne pisati. Zato je on urednik jer shvaća stvari. 

A ja sam shvatio da vama nisam ukazao na postojanje još jednog trailera, a to je onaj za Dark Zonu. Dark Zona vam je PvPvE miks gdje idete kad želite da vas nalupaju sposobniji igrači od vas. Kad se sjetim kad ja “baja” koji ima u The Divisionu 1 preko 1300 sati, uleti u DZ sav nadobudan jer sve znam pa me nalupaju svaki put kao žešćeg “nooba”…suza sama krene od muke. 

The Division 2 Dark Zone trailer

The Division 2 izlazi 15.3., a mi koji smo na nagradnoj igri osvojili Ultimate ili Gold Edition igru igramo već od 12.3. Inače, nadam se ako ste igrali betu da ste zavirili u podzemlje Washingtona jer se u njemu nalaze potpuno drugačiji neprijatelji nego na površini. FFA je enciklopedija The Divisiona, pa ako želite saznati više o igri dovoljno je samo pogledati jedan od dvadeset članaka.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano