Vijesti

The Elder Scrolls Online će ove godine biti u znaku zmajeva

Vrijeme je da pokažemo tim letečim rigateljima vatre tko je gazda!

Saga se nastavlja pa ni 2019. neće biti iznimka što se tiče novog sadržaja za The Elder Scrolls Online. Nova ekspanzija pod nazivom Elsweyr stiže 4. lipnja i dio je priče koja će se protezati kroz cijelu godinu kao The Season Of The Dragon. Sezona zmajeva će se na taj način događati kroz 4 dodatka, a oni su redom:

  1. Wrathstone DLC dungeon pack
  2. Elsweyr Chapter
  3. Q3 DLC dungeon pack
  4. Q4 DLC story zone

Posljednja 2 DLC-a zasada još uvijek nemaju nazive s obzirom da nisu najavljeni. Svaki dio će imati svoju zasebnu priču, ali će svi zajedno tvoriti jednu cjelinu kao avanturu epskih proporcija koja će trajati čitavu godinu.

https://www.youtube.com/watch?v=qcDY-5GjGaE

Što se sve nudi? Puno lipih stvari

Za početak, na raspolaganju će biti cijela provincija Elsweyr koju se nekada prije moglo istraživati u igri The Elder Scrolls: Arena, u svoj svojoj raskoši sa pripadajućom florom (od zelenira do pustinja), faunom i mačkolikim stanovnicima Tamriela, Khajitima. Sada kada su zmajevi prijetnja, Khajiti zovu u pomoć u borbi protiv njih. Za to će biti ključan timski rad igrača i jakih saveznika.

Osim toga, dolazi i Necromancer klasa s kojom ćemo prizivati i dizati mrtve te na taj način jačati obranu i imati mogućnost bacanja jakih elemental spellova. S Necromancer klasom, smrt je na našoj strani – doslovno! Da igračima ne bude nikako dosadno, tu je Sunspire – zahtjevan trial za 12 igrača te Dragon Attacks kao novi eventi. Hrpica dungeona i samostalnih questova se podrazumjeva.

The Elder Scrolls Online: Elsweyr se može već sada prednaručiti, a kao bonus se dobiju sitnice kao Crown Crate, Blue Dragon Imp, kostimi, karte s blagom i slično. A da vam još uvijek ne bude dosadno, možete igrati eci peci pec sa odabirom koju ediciju kupiti jer će ih biti 4:

  • The Elder Scrolls Online: Elsweyr Standard Edition
  • The Elder Scrolls Online: Elsweyr  Digital Upgrade
  • The Elder Scrolls Online: Elsweyr Digital Collector’s Edition
  • The Elder Scrolls Online: Elsweyr Digital Collector’s Edition Upgrade

Da vam odabir bude lakši, možete poviriti ovdje i vidjeti što sve pojedina edicija nudi. The Elder Scrolls Online: Elsweyr će izaći PlayStation 4, Xbox One i PC 4.6. kao što je gore već navedeno, a PC igrači će moći pristupiti early access verziji 20.5.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close