Vijesti

Glazbeni kompozitor The Last of Usa kaže da TLOU Part II dolazi jako brzo

Dobro, objavite datum već.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doslovno sa svih strana cure dokazi da The Last of Us Part II izlazi ove godine. Već ne znam koliko puta su razni ljudi koje su radili na igri ili neposredno rade, izjavili kako igra izlazi ove godine. Sony i Naughty Dog još uvijek mudro šute i čini nam se da ćemo svi skupa čekati nekakvu konferenciju za službenu objavu. Osim svih tih ljudi, mnoge trgovine su već isto iscurile godinu izlaska i svi kažu da je to 2019. godina. Kao da Sony ne zna želi li razvući The Last of Us Part II u 2020. godinu taman pred izlazak PlayStation 5 konzole ili će je izdati ove godine. Kao i uvijek kad je riječ o Naughty Dogu i njihovim igrama one su uvijek jako iščekivane i uvijek je drama oko datuma izlaska.

Gospodin Gustavo Santaolalla je kompozitor koji je radio na The Last of Us glazbi i koji radi i na nekim glazbenim dionicama u The Last of Part II igri, a on kaže da je igra vani na tržištu “jako, jako brzo.” Očito čovjek ima informacije iz prve ruke kad je dio igre. Inače, on i čitav orkestar izveli su glazbene dionice iz prve igre, ali dio i iz druge igre. Nadamo se zaista skoroj potvrdi izlaska igre. 

 

Gustavo Santaolalla (The last of us soundtrack composer) just said that TLOU2 is coming very soon. from r/thelastofus

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano