Vijesti

“The Outer Worlds” nova je igra legendarnog Obsidiana koja spaja sve najbolje iz Mass Effect i Fallout svijeta

Imam jako dobar osjećaj da će ovo biti veliki hit jer osjeća se onaj dobri, stari Obsidian dodir!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čim su prve sekunde trailera krenule, jednostavno je sve kliknulo. Studio koji je radio na igrama kao što su Fallout: New Vegas, Pillars of Eternity ili pak smiješni i zabavni South Park u suradnji s Take-Two i Private Division kompanijama razvija sci-fi RPG “The Outer Worlds” koji neodoljivo podsjeća na Mass Effect +  Fallout kombinaciju. Ne na ovaj Fallout 76, nego stari, dobri i zabavni Fallout. Neki ovu igru već nazivaju Falloutom u svemiru. Dobra stvar je da je ovo u potpunosti single player igra i nema onlinea što znači da će veliki fokus biti na priči i likovima.

THE OUTER WORLDS TRAILER

https://www.youtube.com/watch?v=DcYL2HavLVA

Kad spominjemo priču ono što trenutno znamo je igramo u ulozi igrača koji predvodi posadu koja kroz cijeli solarni sistem želi otkriti i spriječiti urotu velike korporacije koja želi istrijebiti na Zemlji jednu čitavu ljudsku koloniju. Na igri rade Tim Cain i Leonard Boyarsky koji su originalni kreatori Fallouta. Igra će osim snažne priče biti puna crnog humora i zanimljivih likova. Znate da je nedavno Microsoft kupio Obsidian, ali igra će na sreću svih doći i na PS4, te naravno PC i Xbox One. Znamo samo da igra izlazi već iduće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano