Vijesti

THQ kupio Warhorse Studio koji nam je “podario” Kingdom Come: Deliverance

Ovo bi moglo biti jako zanimljivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kingdom Come: Deliverance je igra s posebnim šarmom. Možemo reći i posebnim štihom jer ne postoji na tržištu slična igra. Mnoge je oduševila, ali mnoge i razočarala jer nije lagana mainstream igra koju svatko može s lakoćom prijeći. Warhorse Studio napravio je u konačnici igru koja im je osigurala puno bolju budućnost. 

THQ rampage

Warhorse Studio samo je jedan u nizu studio kojeg je THQ Nordic kupio. Oni sada u svome vlasništvu imaju preko 100 franšiza, a neke od njih su: Saints Row, Goat Simulator, Dead Island, Darksiders, Metro, Titan Quest, MX vs ATV, Kingdoms of Amalur, Time Splitters, Delta Force, Alone in the Dark, Wreckfest i druge.

kingdom come deliverance 03

“Zamisli stari s novom lovom možda konačno poprave bugove”

Impresivnom popisu dodan je i talentirani češki studio koji će i dalje prema PR izjavama ostati neovisan, ali s puno većim budžetom. Već s Kingdom Come naslovom pokazali su što mogu uz ograničeni budžet, a sigurno smo da će uz THQ financijsku injekciju njihova iduća igra biti još veći hit.

Kingdom Come: Deliverance se prodao do sad u preko 2 milijuna primjeraka što je jako puno za igru koja nije kao što smo rekli mainstream naslov, a studio nije imao ni previše novaca za promociju. THQ Nordic platio je ovo zadovoljstvo 42.8 milijuna eura. Warhorse Studio već je raspisao natječaj za nova radna mjesta, a studio se priprema za nove next-gen poduhvate.

Ako niste, svakako pročitajte našu recenziju i provjerite zašto je igra dobila visoku ocjenu. S puno više novaca u džepu, mogli bi česi iznenaditi igraći svijet svojom novom igrom jer su pokazali već da su itekako sposoban developer. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano