Vijesti

Tim Sweeney je potvrdio da će Epic i dalje uzimati Steamu igre i da ga to ne muči

Ako ste možda pomislili da će kompletan negativan feedback utjecati na odluku Epica da prestane s kupnjom ekskluziva i drugim sličnim stvarima, onda se varate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema riječima glavne i odgovorne osobe u Epicu za poslove o kojima sad pišemo, Epic je tek počeo i ne misli stati. I ne zanima ih što su možda izdavači ili developeri prethodno imali igre na Steamu jer oni će svoju ponudu svakako dati, odnosno neće nikoga odbiti.

Ponuda koja se ne odbija

A Epic u startu nudi izdavačima puno više, odnosno, uzima puno manje sebi, a uz to Epic Games Store kupuje ekskluzivnost tako što obeća da će platiti iz svog džepa eventualni gubitak izdavaču jer Steam je još uvijek veća i značajnija trgovina.

Pročitajte ovdje dio njegovog razmišljanja.

Dakle, čovjek mudro prebacuje lopticu na developere i izdavače, a s druge strane znamo svi da Epic Games Store nudi ekstra benefite ako pređete nje kod njih. Definitivno je započelo neko ludo razdoblje i borba oko ekskluziva na PC-u.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano