Vijesti

Towers je najljepša igra koju smo vidjeli u dugo vremena, izgleda toliko dobro da ne vjerujemo

Proći će vas trnci, to vam garantiramo. Jer ovaj prototip igre na kojem je šestorica developera i dizajnera radila godinu dana izgleda prekrasno, a dovoljno je reći kako sve odiše u duhu Zelde: Breath of the Wild i Shadow of the Colossusa. Misteriozna bića, različiti biomi, pentranje, “glideanje”…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad legitimno spojiš takve dvije igre dobiješ nešto najbolje prikazano u povijesti video igara, međutim, u tome možda i leži problem. Sve to izgleda previše dobro da bi bilo istinito, posebice kad probavite informaciju da je na ovome radio tim od samo šestoro ljudi.

Službena stranica igre ne govori puno. Osim toga kako će ovo Towers sadržavati golemi fantasy svijet kojeg ćemo istraživati zajedno s drugim igračima, graditi ćemo zajedno (nešto) i braniti to (od nečega). Što smo između ostalog gledali i u traileru. I moramo ponoviti, izgleda fantastično.

Kako bilo, ne možemo dočekati nove informacije o ovom projektu. Prije svega, je li sve ovo legitimno ili svojevrstan showcase kako bi se privukli ulagači.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano