Vijesti

Treyarch najavio dolazak velikih promjena u Blackout

Mnogo “lipih” stvari čeka sve ljubitelje Black Opsa IV i Blackouta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Black Ops IV jedan od najprodavanijih Call of Duty naslova ikada, a Blackout je brzo postao jedan od najigranijih battle royale modeova. Posebno je drag Starkyu i Figu iz redakcije koji ga često igraju i streamaju na našem YouTube kanalu. Jučer je u igru stigao zaista veliki patch koji je zapravo priprema za još veće stvari koje dolaze idući tjedan. Patch koji već sada možete skinuti donosi poboljšanja i stabilnost u većinu modeova u igri, a onaj nama najzanimljiviji – Blackout – tek treba dobiti veliko ažuriranje. Ne samo da Treyarch planira popraviti igru, nego ćemo idući tjedan dobiti puno novih stvari.

SAVJETI ZA NOVE IGRAČE

https://www.youtube.com/watch?v=oyG8yB_LZ_A&t

Blackout ide u bitku s novom sezonom Fortnitea, ali i PUBG dolazi na PS4

Iako je Blackout jako igran, Treyarch zna da mora pratiti tempo Fortnitea, ako želi ostati i dalje aktualan. U peak dolazi i PUBG na PlayStation 4, pa će konkurencija postati jača. Osim toga, u četvrtak dolazi nova sezona 7 u Fortnite (klik za vijest) što će ponovno dovesti i odvesti hrpu igrača u Epicovo čudo od igre.

Iako nismo ništa konkretno saznali što dolazi, Treyarch obećava tonu novog sadržaja, novih zadataka i događaja u Blackout modeu. Najavljuju velike promjene što možda znači da ćemo dobiti i nadogradnju/izmjenu mape? Vrlo lagano moguće. Više informacija saznati ćemo uskoro, a što je sve promijenjeno u igri i što dolazi pronađite ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano