Vijesti

Treyarch radi kao pčelica – idući tjedan Blackout dobiva “custom games” što znači battle royale po vašim pravilima

Dok je većina studija od jučer na godišnjim odmorima, Treyarch nastavlja ludi tjedan ažuriranja i dodavanja sadržaja u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je samo ažuriranja Call of Duty: Black Ops IV dobio zadnjih 7 dana mogli bismo pisati samo o njemu. Ne mislimo ažuriranja u smislu patcheva, nego u smislu dodavanja sadržaja u igru. Pisali smo već o tome kako se mijenja mapa u Blackoutu i što je sve novo došlo, pa to možete pročitati – ovdje! Neke promjene i nisu baš bile najbolje kao što je mogućnost repariranja armora što igračima koji imaju armor level 3 daje dobru prednost nad drugima. I o tome smo pisali – ovdje! Nije još potvrđeno, ali šuška se da je možda zeznuta i hit detekcija, ali to nije ništa sigurno.

FFA VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=Z7hb0VIzVAg

Ono što sigurno znamo i što će vas sigurno razveseliti je da stiže idući tjedan “custom games” mode u Blackout što znači da ćete imati čitavu Blackout mapu za igranje sa svojim prijateljima, ali po pravilima koja vi postavite ili dogovorite s drugima. Zgodno ako bi radili recimo nekakav Blackout turnir. Na mapu i “custom” igranje moći ćete pozvati najviše 11 prijatelja + vi, što je dovoljno da zaigrate solo, duo ili quad partije. Baš kao i u normalnom Blackoutu moći ćete customizirati likove kako želite. Što kažete na ovo? 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano