Vijesti

Tri velike (sada bivše) PlayStation ekskluzive dolaze na PC ove godine

Emilijo, uz tebe smo. Izdrži. Evo Emile da te utješim, ja navijam za Real Madrid, a svi moji prijatelji za Barcelonu. Možeš mislit kako je meni zadnjih par godina kad Barca “gangbanga” Real u El Classicu?! Znam da se sad i ti tako osjećaš. Izdan i povrijeđen od strane jedine kompanije za koju bi mnogi dali i život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije PlayStation jedna žena

Nismo očekivali da će Heavy Rain, Beyond: Two Souls i Detroit: Become Human doći na PC. Pa Sony je bio izdavač tih igara i nitko nije vjerovao u Quantic Dream kao PlayStation.

Onda je prije par mjeseci u studio upumpan kineski kapital i studio je izjavio da ide u multiplatform vode. No svejedno nismo ovo očekivali baš zbog Sonyja kao izdavača tih igara.

Sve ove tri prilično dobre igre dolaze na Epic Games Store o kojem ćete danas čitati puno jer su osigurali još nekoliko ekskluzivnih dealova koje će razljutiti mnoge igrače.

Modovi, prebacite topice u multiplatform. Znam da bole ove riječi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano