Vijesti

Tvorci Killzonea i Horizon Zero Dawna zapošljavaju Rainbow 6 Siege kreatore za novu igru

Guerilla Games nesumnjivo radi na nečem velikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guerilla već duže vremena radi na svojoj novoj igri. Tvorci Killzone serijala i Horizon Zero Dawna – prema izboru FFA najbolje igre u 2017. godini, okrenuli su se novom projektu.

Već neko vrijeme sve snažnije kruže glasine kako se radi na novoj Killzone igri, a najnovija zaposlenja unutar studija pokazuju kako je novi Killzone, ili barem neka nova pucačina prilično izvjesna.

Ujedinjeni kreatori jednih od najvećih SP i MP hitova generacije

Naime, Guerilla Games zaposlila je Simon Larouchea, direktora koji je radio na Rainbow Six Siegeu (već je ranije bio u Guerilli i vodio razvoj Killzonea 2), kojem se pridružio istaknuti developer na istoj igri Chris Lee koji je sad u Guerilli također jedan od glavnih ljudi na novom projektu.

Prilično je izvjesno kako će Guerillina nova igra ujedno biti i u prvoj postavi PlayStationa 5, a s obzirom na veliki uspjeh Horizon Zero Dawna i Rainbow Six Siegea, gotovo smo sigurni kako nas očekuje prava poslastica. Ma što to bilo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano