Vijesti

U Anthem danas konačno stiže veliko ažuriranje i novi sadržaj

Nećemo više ponavljati priču o Anthemu i problemima koji su pratili i dalje prate ovu igru. Sadržaj je samo jedan od problema. Ujedno i najveći jer igri nedostaje kronično sadržaja što i ne čudi s obzirom da ni sami kreatori nisu znali što žele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi Stronghold

A danas u igru između ostalog, dolazi i novi Stronghold kojeg BioWare naziva najboljim i najvećim dosad. Novi Stronghold nosi naziv The Sunken.

Osim novog Strongholda u igru će doći hrpa poboljšanja, popravaka i malih sitnica koje će Anthem igranje učiniti još boljim. Također, ono jako bitno – ekipa će danas otkriti što sve u igru dolazi u iduća 3 mjeseca.

Ako se sjećate, ranije su developeri otkrili čitavu roadmapu koja je zapravo bila dosta nejasna jer ništa konkretno nismo saznali što zapravo stiže. Danas će se to promijeniti konačno, pa možda još ima i nade za igru. Ako iz nekog razloga ne možete danas stići isprobati novi Stronghold, developeri će večeras napraviti stream gdje će pokazati isti, ali i pričati o budućnosti serijala.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano