Vijesti

U Apex Legends uskoro dolaze “Solo” i “Duos” modeovi igranja

A danas i naša recenzija!

U trenutno najpopularniju battle royale igru Apex Legends, zaronili smo i mi, pa tako danas tokom dana možete očekivati pisanu, ali i videorecenziju igre. Tko zna, možda ćete čitati i dvije pisane recenzije od naša dva člana koji igraju Apex Legends više nego što smiju i trebaju, ali eto, zakačili su se na igru kao i milijuni drugih igrača.

Kruha i Apexa

Kao što već svi znate, Apex je besplatna igra, a vole je igrati igrači koji nužno nisu BR fanovi. Iako je igra odlična, nije nikako bez mana, a igrači najviše žele više modeova igranja. Trenutno možete igrati samo triose odnosno mogu igrati samo 3 igrača. Respawn je sam priznao da nije očekivao baš ovako ogroman uspjeh, pa se nisu ni priredili što se tiče raznovrsnosti modeova, no nema razloga za paniku.

Baš kao i kod Fortnitea, ali i drugih igara, postoje takozvani “data mineri” koji preko raznih datoteka iskopaju svakakve stvari. Epic tu ima veliki problem jer su “data mineri” već otkrili toliko stvari oko dolaska novih modeova i skinova da kad Epic to službeno objavi, više ne bude nikakvo iznenađenje.

Očito istu sudbinu očekuje i Apex Legends budući da su “mineri” iskopali dokaz da vrlo skoro u igru dolazi solo igranje, ali i duo što znači da ćete uskoro moći igrati sami ili s jednim prijateljom. U Apex Legendsu trenutno je maksimalni broj igrača 60, a nije poznato hoće li doći do promjene broja u novim modeovima.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close