Vijesti

U Battlefield V stigla budućnost i postao je najljepša igra ikada

Ako ste dovoljno sretni da možete ovo pokrenuti, čeka vas vizualno najnaprednija igra današnjice!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer smo kolega i ja iz redakcije imali priliku zaigrati Battlefield V na PlayStation 4 Pro konzoli i moramo reći da grafički gledano izgleda fantastično. Od destrukcije do malih sitnih detalja, vizualno Battlefield V je predivna igra. Nakon što smo oko pola 2h ujutro završili igranje otišao sam malo na internet i vidio da je stigao patch koji ispravlja brojne bugove, ali ono što me zaintrigiralo je podatak da Battlefield V već sada podržava tehnologiju budućnosti a to je naravno raytracing u realnom vremenu kroz NVIDIA RTX tehnologiju.

Pogledajte na poštenom ekranu

https://www.youtube.com/watch?v=_NuukVRYv54

Izgleda apsolutno fantastično i preko YouTubea koji kompresira video. Ako vas zanima više o samoh tehnologiji pročitajte na linku. Raytracing je definitivno budućnost koja će polako postati sadašnjost. Barem na PC-u. S ovom tehnologijom fotorealizam je sve bliži. Osim raytracing tehnologije patch je zakrpao puno bugova i možemo potvrditi da igra radi zaista dobro. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano