Vijesti

U Battlefield V stižu mikrotransakcije, “uštedite vrijeme” – kažu

U duhu debakla Battlefronta 2 kad su na launchu uništili igru s pohlepnim mikrotransakcijama kao rijetko tko dosad, Battlefield V je sasvim solidno krenuo na svoje putovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz fantastičan gameplay svidio nam se i manjak mikrotransakcija, no Electronic Arts i DICE su odlučili to “popraviti” dolaskom Firestorma – battle royale modea.

Uz Company Coin, valutu koju smo stjecali regularnim igranjem uvodi se Battlefield Currency, valuta koju kupujemo pravim novcem, a zatim je trošimo na stvari koje ćemo vam navesti ispod.

“Time Sver” je opcija na koju smo naviknuli u stalnoj postavi još od Battlefielda 2. U zamjenu za vaš novac moći ćete otključati sve nadogradnje za pojedina oružja. I tako si uštedjeti vrijeme koje biste inače utrošili. Važno je napomenuti kako su kriteriji “normalnog” otključavanja dodataka ostali isti kao i dosad, pa ćete i bez plaćanja relativno brzo otključati sve u igri.

U igru stižu Epic skinovi koji će se moći kupiti isključivo pravim novcem, dok je obečano kako će se u igruredovito dodavati novi skinovi koje će biti moguće otključati regularnim igranjem, baš kao što je to bilo dosad.

Elite vojnici donose posebne priče

Kasnije, s Chapterom 3, u Battlefield V stižu Elite vojnici (kupuju se pravim novcem, odnosno Battlefield Currencyem) koji će se na bojištu razlikovati po svim karakteristikama, osim po gameplay sposobnostima koje će ostati 100% iste kao i kod regularnih vojnika. Elite vojnici će tako imati specifičan izgled koji će ih izdvajati od ostalih vojnika u teamu, posebnu glasovnu sinkronizaciju i emoteove, a tu su i posebni zadatci čijim ćemo riješavanjem otkrivati njihove pozadinske priče. Za početak stižu dva Elitea – Seamus i Ernst.

Skinovi i Battlefield Currency su već postali dostupni u igri kroz nadogradnju, dok će Time Saver i Elite vojnici doći kroz par tjedana.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano