Vijesti

U Call of Duty: Black Ops 4 danas dolazi ogroman update i tona novih stvari! Policija, vozila i hrpa Blackout sadržaja

Odmorite se malo od Apexa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treyarch i Activision jučer su otkrili novu sezonu koja danas već dolazi u Black Ops 4 na PS4, a za 7 dana na PC i Xbox One. Nove stvari dolaze u sve modeove, pa tako Operation Grand Heist donosi puno svježine u zombije, klasični multiplayer i Blackout. 

Nova mapa, oružja i Need for Speed

Operation Grand Heist donosi velike promjene i novine u Blackout mode. Stiže potpuno novi dio mape nazvan Ghost Town koji očito inspiraciju vuče iz Western filmova i Divljeg Zapada. Ispod površine na novom dijelu mape očekuje vas niz prolaza i malih tunela koji će donijeti novu dimenziju u Blackout mode.

black ops 4 ghost town

Dašak RDR 2 u Blackoutu

Ne dolazi samo novi dio mape, nego dolazi i Hot Pursuit mode. Ako vas ovo podsjeća na Need for Speed onda se ne varate jer dolazi policija u igru koja će vas ganjati u novim SUV, Muscle i PBR vozilima. Naravno da ćete i vi moći voziti auto. Tu je i novi Prestige sistem za sve vas koji ste došli već do levela 80 u kojem ćete otključati nove stvari.

Blackout će kasnije dobiti i Hardcore mode, “top secret in-game event”, nova oružja i još puno drugih promjena na mapi. Kad pričamo o klasičnom multiplayeru također dolaze nova oružja (Switchblade X9 SMG, Rampage automatska sačmarica i Cha-Ching melee oružje) kao i novi Outrider specijalist.

https://www.youtube.com/watch?v=YmcA4KgfPZY

Njegova specijalnost je Hawk drone koji automatski označava neprijatelje koje ćete uništavati s njegovim specijalnim oružjem koje ispaljuje eksplozivne strijele. U MP se vraćaju i “Party Games”, a vi koji imate Black Ops Pass dobit ćete i dvije nove mape – Lockup koja je smještena u LA policijsku stanicu i Casino koja nije u Las Vegasu već u Monacu.

Treyarch je obećao ubrzo dolazak novih MP modeova kao i osvježenje postojećih mapa. Stare mape će dobiti promjenu vremena i vremenske nepogode kao i noćne verzije. Nisu ni zombiji ostali praznih džepova jer dolazi ogroman balans u mode, kao i novi Gauntlet, Eternal Razor Perk i konačno ćete moći pauzirati kad igrate split screen mode.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano