Vijesti

U Days Gone ubrzo nakon izlaska igre stiže besplatni sadržaj koji će se redovno osvježavati

Iako igra izlazi službeno tek sutra, iz Sonyja i Bend Studija su već najavili da će Days Gone nakon izlaska imati snažnu podršku developera, a novi sadržaj će biti redovno u igri. I to besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, već u srpnju stiže poveći (besplatni) DLC koji donosi brutalnu “Survival” težinu u kojoj nema fast travela, Survival visiona, pa čak ni indikatora na HUD-u. Dakle, tko preživi ovu brutalnu težinu, pričat će.

Osim toga stižu i Bike, Horde i Combat challenge-i koji će se osvježavati svaki tjedan, a pred igrača će staviti jedinstvene i zanimljive zadatke s isto takvim nagradama.

Za sve ovo vam samo treba internet konekcija i to je to.

Zaražene životinje su zlo

Naravno da jesu, a posebno opasne životinje su ovoj igri. Medvjed uvijek predstavlja opasnost, a što tek reći za zaraženog medvjeda kojeg su Freakeri grickali? Days Gone svijet je toliko okrutan da su obične ptice pravi izazov za svladati.

Naučili smo do sad da ne samo da nas žele ubiti Freakeri, obični ljudi i štovatelji Freaker kulta, već nas žele i životinje pojesti. Zato je jako bitno da uvijek imate goriva u motoru jer bez njega vas nema.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano