Vijesti

U Halo 5 turniru usred borbe za 100 tisuća dolara isključio mu se kontroler

Trenutak koji je odlučio pobjednika u borbi za veliku nagradu. Xbox One kontroler je zakazao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ideš sam prema golu, spremaš se gotovo sigurno poentirati, odvoji ti se potplat na novoj Adidas kopački i padneš preko lopte. Ovo je gotovo najgori scenarij koji se može dogoditi u završnici jedne nogometne Lige Prvaka, a ekvivalent tomu dogodio se jednom igraču na Halo 5 Svjetskom prvenstvu u borbi za nagradu  na turniru vrijednosti milijun dolara.

Popularnom Tyleru Ganzi “Spartanu” tako se u meču za treće mjesto koje donosi nagradu od 100,000 dolara , isključio Xbox One kontroler u najgorem mogućem trenutku. Usred završne, sedme i odlučujuće runde pri rezultatu 3-3. Tyler je baš bio u nizu killova, krenuo je prema mjestu gdje se spawna “camo”, koji bi njegovom timu trebao donijeti prednost, a onda se “dogodilo”.

https://www.youtube.com/watch?v=8vkYdsrGg_o

Trenutak se dogodio na 15. sekundi videa.

Nejasno je je li se ispraznila baterija, ili se dogodio neki drugi hardverski problem, ali dok su se organiatori snašli u tih par sekundi, druga momčad je pokupila item i na kraju pobijedila u odlučujućoj borbi, i ušla u finale natjecanja.

Na kraju runde, kada je njegov tim izgubio, igrači protivničkog tima bili su puni sažaljenja prema Tyleru. Međutim, on je, sasvim razumljivo, imao drugačiju poruku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano