Vijesti

U jednom domaćem dućanu pojavio se nevjerojatan PlayStation deal! PS VR bundle snižen na nevjerojatnih 999,00kn

Ovo se ne propušta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah da razjasnimo jednu stvar – OVO NIJE PLAĆENI OGLAS. Nitko nam nije platio reklamu, nego imamo moralni zadatak obavijestiti vas čitatelje koji možda želite uskočiti u VR svijet, a niste do sad jer je cijena bila velika. Ovakvi dealovi rijetka su pojava i izvan granica naše zemlje, a za Hrvatsku je ovo prava rijetkost.

Sniženje od 1300kn!

Ako ćete pogledati bilo koje druge dućane PS VR + PlayStation 4 v2 kamera + igra PlayStation Worlds koštaju 2.299,00kn. Na eKupi taj bundle možete kupiti za nevjerojatnih 999,00kn. Dakle, ovaj paket snižen je ogromnih 70%! Akciju možete vidjeti na linku. Ne znamo koliko još imaju komada na stanju, ali znamo da ako ste ikad poželjeli PlayStation VR ovo je top ponuda.

Dobijete sve što vam treba, a jedino ulaganje koje možete napraviti je kupnja PS Move kontrolera koji nisu obaveza za svaku igru. Inače, ja sam na poklon dobio PS VR uoči Božića i mogu vam samo reći da je stvar odlična, a danas na tržištu imate hrpu igara za PS VR. Izbor je zaista šarolik i ogroman.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano