Vijesti

U Need for Speed Payback gameplay prikazu pljačkamo kamione baš kao u Fast & Furious filmovima

Budite virtualni Brian odnosno Dominic ove jeseni i pokažite svima tko je gazda na cestama!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

U novom Need For Speedu ultra divljačke akcije nabijene kaskaderskim suludim scenama kojih se nebi posramili kratori Fast & Furious franžise će biti normalnost. Novi gameplay video pokazuje nebrojene brutalne takedown akcije gdje naši junaci u Ford Mustangu idu u napad na šleper u svrhu krađe automobila (Koenigsegga). Sami sudari u kojima se protivnički automobili pokušavaju izbaciti iz funkcije neodoljivo podsječaju na Burnout igre. Uostalom, pogledajte trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=K-5EdHZ0hBs

Igra također ima veliki naglasak i na kastomizaciju vozila. Bilo da se radi o JDM import autima ili oldtimerima a la VW Beetle koji su u poluraspadnom stanju, bit će ih moguće restaurirati kao i nadograditi. Broj dijelova koji se mogu mjenjati je ogroman tako da ćete vjerojatno hrpu vremena potrošiti ulickavajući svoje limene ljubimce. Seljo beljo tjuning (stance, ogromni spojelri, vinili i vrišteće boje koje bodu u oči) je takođe uključen.

Need For Speed Payback će izaći ove jeseni, točnije 10. Studenog 2017. godine

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano