Vijesti

U Red Dead Redemptionu 2 igrači s feministkinjama brutalno hrane aligatore

Započeli su brutalni novi trendovi u Red Dead Redemptionu 2. A mi se ne možemo odlučiti je li nam sve to skupa smiješno ili bismo se zgražali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i svaka Rockstarova igra otvorenog svijeta, zahvaljujući kompleksnosti i razini detalja mogućnosti u njihovim svjetovima su beskonačne. A mi igrači imamo neograničenu maštu. Ja osobno neću ni pisati što sam sve radio u Red Dead Redemptionu 2, jer biste me se vjerojatno svi odreknuli zajedno s roditeljima, međutim, jedan trend bi mogao glasno odjeknuti u današnjim mainstream medijima koji će od ovoga vjerojatno napraviti priču o gamerima šovinistima.

Pošto smo i mi portal koji se povodi za klikovima, eto vam Indexe i 24sata priča koju možete prenijeti! Naime, u Red Dead Redemptionu možete naići na dame koje, vjerno prikazano za doba u kojem se igra odvija, prosvjeduju kako bi ostvarile ženska prava. Krajem 19-og stoljeća žene su imale smanjena prava u cijelom svijetu, pa tako i u SAD-u, gdje su pravo glasa na razini cijele države dobile tek 1920. godine.

Red-Dead-Redemption-2-feminist.jpg

Nepristojni Arthur.

Kako bilo, u Red Dead Redemptionu 2 žene koje se bore za svoja prava ćete susretati po mapi, negdje će prosvjedovati samostalno, a drugdje u povorkama. Arthur može pričati sa svakom osobom u igri, pa i sa feministkinjama, međutim, tu se Rockstar jako dobro ogradio, jer ako odaberete opciju suprotstavljanja u razgovoru, Arthur će takvim ženama pričati kako je glasovanje glupo općenito, dok žene i njihova prava neće uopće spominjati ni podcjenjivati.

Međutim, ako je Arthur tolerantan, to ne mora značiti kako smo i mi igrači takvi. Pa je na internetu započeo trend otimanja feministkinja u igri i hranjenja aligatora u igri. Što možete napraviti sa apsolutno svakim NPC-em u igri, međutim, kad to napravite s feministkinjom, sve to zajedno poprima drugačije konotacije. Ispod možete pogledati kako jedan igrač feministkinju baca aligatorima, a ako se potrudite, po Youtubeu ćete pronaći bacanje feministkinje grizlijima, mučenje u pećini, a sigurno je kako će broj ovakvih videa samo rasti.

https://www.youtube.com/watch?v=mZ7RicfseRU

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano