Vijesti

U SCUM-u će ovog petka nestati većina stvari sa servera, evo kako možete sačuvati neke od njih

Sve kako bi se igra izvodila fluidnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekipa iz Gamepiresa ne prestaje raditi na najuspješnijoj domaćoj igri današnjice. Automobili i utvrde samo što nisu stigli u igru, a kako bi se što bolje pripremili za dolazak novog sadržaja, ekipa iz Gamepiresa će trebati napraviti nešto kako bi se igra i sami serveri izvodili što bolje.

Ključ uspjeha leži u novom načinu kontroliranja predmeta na serveru čija masovnost uvelike utječe na performanse igre. Tako će se svi predmeti u igri prikazivati kroz novi optimiziraniji sistem virtualizacije, što uključuje i privremeno nestajanje istih kad igrača nema u njihovoj okolini. Predmeti koji nisu tu neće utjecati na server, no ne brinite, kad se igrač pojavi u njihovoj blizini, oni će se diskretno ponovno stvoriti na istom mjestu i sve će biti kako treba. Ali fluidnije.

scumcar.jpg

Automobili samo što nisu stigli u igru.

Kako bi se novi sistem virtualizacije sproveo u djelo, Gamepires će s nadogradnjom ovog petka pobrisati sve predmete u svijetu koji nisu pospremljeni kod igrača u njihovoj odjeći i naprtnjačama. Kako biste se na vrijeme pripremili za to, sve vrijedne predmete pospremite “kod sebe”. Također, vaši predmeti će biti sigurni i u bilo kojem fiksnom ormaru u igri, međutim, tu ćete trebati pripaziti da vas netko ne opljačka u periodu ponovnog podizanja servera.

Poslije ovoga igra bi trebala biti značajno fluidnija, što ne možemo dočekati, međutim, nisu to jedine novosti koje nam sprema ekipa iz Gamepiresa.

Automobili, fortifikacije, prisvojavanje kuća i različitih objekata, dodavanje novih lokacija… sve to je ono na čemu ekipa iz Gamepiresa vrijedno radi. Pa vam svakako preporučamo posjetiti posljednji Steam blog s puno više slatkih detalja. Biti ćete oduševljeni.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano