Vijesti

U Warner Brosu odustali od ideje naplate “humanitarnog” DLC-a pa će ga dijeliti besplatno

Nakon što je ideja mogućeg profitiranja na DLC-u koji se trebao prodavati kao znak potpore preminulom kolegi naišla na velik otpor javnosti, u Warner Bros Games su se okrenuli za 180°.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo nakon puštanja informacije iz medija kako će donacija od 3,50 dolara za svaki prodani Forthog Orc Slayer DLC ići direktno obitelji preminulog, ali samo na teritoriju Amerike (makar ni to nije istina), Warner Bros su potegli najbolji mogući potez u ovoj zavrzlami, te su ponudili DLC – besplatno.

U službenom izvješću u WB-u su se ispričali za ovaj potez, objasnivši kako donacije kroz kupnju DLC-a nisu najprikladniji način za iskazivanje potpore obitelji Michaela Forgeyja. Kako bi osigurali transparentnost prema zajednici, Warner Bros. Interactive Entertainment će direktno donirati nova obitelji, dok se DLC povlači iz prodaje i bit će dostupan svim kupcima igre Middle-earth: Shadow of War.

O kojem iznosu se radi, u službenoj objavi nije rečeno, ali svi koji žele donirati novac to mogu učiniti i ovdje.

Middle-Earth: Shadow of War izlazi za PC, PS4 i Xbox One 10. listopada.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano