Vijesti

Beyond Good & Evil od danas je besplatan na PC-ju!

Dvostruka pozitiva nam stiže iz Ubisofta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Original besplatan na PC-ju, još je i potvrđeno da se radi na nastavku. Odlične vijesti za fanove, Jade se vraća! Napokon, nakon godina priželjkivanja i nagađanja prošli tjedan smo dobili potvrdu kako Ubisoftov studio u Montpelliereu radi na novoj Beyond Good & Evil igri!

Također, potvrđeno je da na igri radi Michel Ancel, kreator originala, za kojeg se već godinama nagađalo da je napustio Ubisoft i sam projekt. To se, izgleda, ispostavilo krivim, a sam Michel je prošli tjedan na Instagramu postanjem konceptualnog arta iz igre dao pretpostaviti ovakav razvoj situacije.

Beyond Good & Evil od danas besplatan na PC-ju

Nešto prije potvrde nastavka, Ubisoft je unutar svojeg Ubi30 programa, s kojim slave svojih prvih 30 godina postojanja, najavio kako baš od danas na svojim stranicama besplatno dijele original na PC-ju! Ovo svakako ne biste smjeli propustiti, stoga se uputite na Ubisoftove stranice i preuzmite ovo remek djelo od igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano