Vijesti

Ubisoft ismijava Trumpa i njegov zid u The Divisionu 2

Iako su developeri iz Massive Entertainmenta i Ubisofta nekoliko puta naglasili kako The Division 2 ne šalje nikakvu političku poruku time što je smješten u Washington D.C, nama se čini iskreno da ipak to nije istina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjećate se onog legendarnog maila koji su maknuli brzinom munje, a u kojem su naveli da isprobamo betu i vidimo kako zapravo izgleda pravo rušenje vlade?

Vrlo brzo nakon ovog “gafa” poslali su e-mail isprike. Zapravo, ovo je bilo vrlo simpatično svima. Kad smo pomislili da je tu kraj trolanja Trumpa i njegove politike, jučer je na službenom Twitteru igre osvanula nova politička poruka.

Kao što možete pročitati, Ubisoft je zamjenio uloge iz pravog života pa je Meksiko zbog epidemije koja vlada u SAD-u podigao zid kako emigranti iz SAD-a ne bi prešli u njihovu zemlju.

Ubisoft se definitivno igra vatrom jer su mnogi Trumpovi pobornici osudili ovakav način trolanja odnosno šale koju Ubisoft plasira. Što vi mislite o ovome? Trump se još nije oglasio, a valjda niti neće.

The Division 2 igramo već idući tjedan, a prema dostupnim podacima igra je debelo premašila broj prednarudžbi koje je imao The Division 1. Možda zato što su u The Division 2 ubacili toliko sadržaja da ćemo imati što igrati mjesecima?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano