Vijesti

Ubisoft pokazao novu Rainbow Six Siege mapu, a stižu i 2 nova operatera

Burnt Horizon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubisoft je jučer službeno najavio prvi DLC četvrte sezone fantastičnog Rainbow Six Siegea, a ubrzo nakon toga došao je i teaser nove mape koja dolazi u igru. Osim nove mape, u igru dolaze 2 nova operatera čime se i dalje nastavlja fantastična podrška za ovu igru.

Good guy Ubisoft

Operation Burnt Horizon u potpunosti predstavlja “odu” Australiji budući da je mapa smještena tamo, ali i dva nova operatera su odlučni i “kršni” momci iz Australije. Predočite si samo Mark Webbera iz F1 i znate što vas očekuje. Dva nova operatera su prijatelji iz SASR-a, a jedan je napadač dok je drugi “obrambeni” operater. Kao i do sada, svaki od njih ima svoju posebnu specijalnost koju Ubisoft nije otkrio, no sve ćemo doznati u nedjelju 17. veljače. 

Nismo vidjeli nove operatere u akciji, ali zato smo dobili teaser nove Outback mape. Kao i uvijek nova mapa je besplatna, a svi koji imaju season pass dobit će dva nova operatora odmah, dok će svi ostali morat čekati 7 dana i krenuti grind kako bi ih mogli otključati.

https://www.youtube.com/watch?v=ECMPpPIHJ4o&t

Inače, Outback je već 21. mapa kreirana za Rainbow Six Siege. Zaista, “good guy Ubisoft” ne prestaje s odličnom podrškom za igru. Kako i bi kad je igra i dalje megapopularna? 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano