Vijesti

Ugrabite potpuno besplatno Insurgency na Steamu

Odlično zagrijavanje za novu igru u serijalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New World Interactive se lagano zagrijava za izlazak njihove dugoočekivane taktičke pucačine, Insurgency: Sandstorm, pa su tako odlučili počastiti svoje igrače i pokloniti svoju hit igru iz 2014. na Steamu.

Insurgency serijal je započeo još 2007. godine kao mod, a developeri su 2014. pripremili pravi standalone nastavak koji je stekao ogromnu popularnost kod PC igrača na Steamu s prodajom od preko 5 milijuna kopija. Developeri su upravo završili prvo beta testiranje za njihov nadolazeći Sandstorm nastavak u Unreal Engine 4. Druga beta će se održati 30. kolovoza.

Insurgency je besplatan od jučer u 19 sati, a developeri su odlučili poklanjati igru puna dva dana pa požurite i dodajte igru u svoje Steam kolekcije preko ove poveznice. Igra će trajno ostati na vašim Steam računima, a zgodan bonus je da vlasništvo ove igre osigurava i popust od 10% za sve one koje se odluče prednaručiti nadolazeći Insurgency: Sandstorm koji izlazi 19. rujna za PC, a iduće godine i za konzole.

https://www.youtube.com/watch?v=mVvXBtj03xo

{loadposition pratinas}

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano