Vijesti

Uncharted je dobio svoju kratku fan-made filmsku verziju s Nathanom Fillionom u glavnoj ulozi

Take my love, take my land, take me where I cannot sta – čekaj malo. Krivi serijal!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Garantiramo da kada bismo pitali bilo kojeg gamera koga vide kao savršenog Nathana Drakea, 90% njih ispalilo bi ime Nathan Fillion kao iz topa. Karizmatični glumac izuzetno drag svakom ljubitelju SF-a, možda najpoznatiji po svojoj ulozi u nikad prežaljenom Fireflyu, uhvatio se u koštac s jednim od najsimpatičnijih ikona modernog gaminga kako bi barem djelomice dostavio avanturistički osjećaj Uncharteda na velike ekrane.

https://www.youtube.com/watch?v=v5CZQpqF_74

Kanadski redatelj Allan Ungar koji je dosad režirao dva, ne baš uspješna, akcijska filma pretočio je viziju i duh Uncharteda u 15 minuta ispunjenih karakterističnim humorom, napucavanjem i dobrim starim šaketanjem.

Osim što izgledaju kao jednojajčani blizanci, Fillionov osjećaj za pravovremeni humor i gumena faca idealni su za interpretaciju lika kao što je Drake. Ako ovo nije pokazalo da Uncharted napokon zaslužuje svoju filmsku adaptaciju, onda ne znamo što će!

{loadposition pratinas}

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano