Vijesti

Uskočite za vikend nazad u Call of Duty: Black Ops IV i Blackout jer čitav sadržaj je otvoren za sve igrače

Već sad možete upaliti Black Ops IV i ako niste igrali duže vremena čekaju vas lijepe stvari. Kao prvo, čitav sadržaj zaključan iza battle ili season passa je otključan. To znači da svi mogu igrati mape Elevation, Madagascar, Casino, i Lockup skroz besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga novost je da ćete za vikend odnosno sve do ponedjeljka za sve u igri dobivati dupli XP, odnosno duple nagrade. U klasičnom MP to su dupli XP-ovi, a primjerice u Blackoutu to su dupli Meritsi. I to nije sve – ako odmah krenete igrati igru velika je šansa da dođete do zadnjeg tiera u igri jer Treyarch vas dariva s duplo bržim otključavanjem Black Market nagrada.

Novi sadržaj i Sv. Patrik tema

Osim gore navedenih benefita, tu je za sve vas koji ne znate i specijalni Sv. Patrik iliti Saint Patrick event koji je već krenuo na PlayStationu 4, a idući tjedan dolazi na PC i Xbox One. Blackout mode još uvijek nije mrtav, pa ćete bez problema pronaći hrpu igrača za igranje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano