Vijesti

Uskoro igramo Rainbow Skies, spiritualni nastavak svima dragog Rainbow Moona

Od kreatora Rainbow Moona, odličnog taktičkog RPG-a na poteze, dolazi nam njegov nastavak s drugim protagonistima u glavnim ulogama. Iako se na igri još uvijek radi, svi koji su završili prvi nastavak mogu reći da s nestrpljenjem čekaju na igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sad su poznata 3 lika kojima ćemo moći upravljati: Damien (mačevalac), Layne (strijelac) i Ashly (čarobnica).

Damien je mlad, arogantan i naivan lik koji vjeruje da cijeli svijet čeka na hrabrog junaka poput njega, ali nakon što krene na putovanje, lagano shvaća da to nije tako i da treba biti timski igrač.

Layne je pametan i suzdržan lik koji je odrastao u siromaštvu. Ono što najbolje zna je krasti i jesti. Iako ima mozga u glavi, često je ukočen i ne zna kako se izraziti.

Biti prosječan građanin je vjerojatno najdosadnija stvar koju Ashly može zamisliti, zato se ona bacila na magiju. Eksperimentiranje s magijama joj pruža veliko zadovoljstvo. Inače je vrlo entuzijastična čime često izluđuje Damiena i Laynea.

Priča počinje kad Damien ima završni ispit za krotitelja čudovišta, vrlo bitnog zanimanja u njegovom gradu koji je pod čestim napadima istih. Ne znamo razlog, ali Damien odlazi na ispit pod teškim mamurlukom te ne samo da pada na ispitu, nego i uništava sva već zarobljena čudovišta na kojima se provode ti ispiti. Pokušavajući prikriti svoj neuspjeh zajedno s Layneom, svojim ispitivačem, stvari postaju još gore i njih dvojica se nađu između dvije vatre/suparnika.

https://www.youtube.com/watch?v=xsKz830k0vI

Rainbow Skies će izaći na PlayStation 4, PlayStation 3 i PlayStation Vitu, i to uskoro, kažu developeri – eastasiasoft. Dok čekate, možete (ponovo) zaigrati Rainbow Moon koji je odnedavno igriv i na PlayStationu 4. Za više informacija o Rainbow Skiesu posjetite službenu stranicu igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano