Vijesti

Uskoro očekujemo službenu potvrdu Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastereda

Pa svi već znamo da igra dolazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasine u vezi dolaska Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastereda kruže preko godinu dana. Konačno sad možemo reći da su te glasine postale istinite, a igru je opet otkrila Pan European Game Information (PEGI) agencija. Ako vam PEGI zvuči poznato onda se ne varate, jer oni upravo određuju u koju kategoriju pripada pojedina igra. Logično, Call of Duty je dobio etiketu 18+, a svejedno će igru kod nas igrati svi uzrasti. Logično.

MW2 Remastered kao dio nove Call of Duty igre?

Svi znamo da ovogodišnji Call of Duty radi Infinity Ward, a sve informaciju govore da je to novi Modern Warfare. Hoće li onda MW2 Remastered bio dio nekog skupljeg CoD bundlea? Itekako moguće, ali mi se nekako nadamo da bi Activision mogao dati igru ako ne besplatno onda za jako malu cijenu jer informacije kažu da će MW2 Remastered imati samo kampanju. Da, PEGI je objavio rejting za “Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered”.

Glasine od prije godinu dana su također tvrdile isto. Activision trenutno uopće ne stoji dobro kod igrača, pa ako ne žele navući dodatni bijes i bojkot gamera nikako ne bi bilo pametno tražiti veliki novac za samo kampanju. To će im teško proći kod publike. Pametnije bi bilo da MW2 Remastered ponude besplatno ili barem kao samostalni produkt po povoljnoj cijeni.

Službenu najavu igre očekujemo vrlo brzo, a ne zaboravite da je Call of Duty: Modern Warfare Remastered besplatan za sve PlayStation 4 vlasnike od 5.3. u sklopu PlayStation Plus pretplate. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano