Vijesti

Uskoro stiže kartaška igra Bloodborne

Autor Eric Lang iza sebe ima kreacije koje garantiraju kvalitetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dizajner igara Eric Lang s javnosti je podijelio svoje planove o izradi “jednostavne, ali iznimno duboke i interaktivne kartaške igre” koja je bazirana na brutalno teškom naslovu FromSoftwarea. Naravno, riječ je o Bloodborne, jednoj od ekskluziva za PlayStation 4.

Langu to nije prva prilagodba neke videoigre. 2014. kreirao je XCOM The Board Game, a stoji i iza naslova koji su dio svijeta Warhammera, Game of Thronesa, pa čak i Star Warsa, pa možemo reći da se odlično snalazi na polju licenciranih adaptacija.

Nova kartaška igra bit će bazirana na nasumično generiranim Chalice Dungeonima koji se u teoriji mogu igrati u nedogled, a to definitivno zvuči kao Bloodborne. Autor također namjerava intenzitet i frustracije iz igre prenijeti u natjecanje između dva igrača.

Ako ste voljeli lutati ulicama Yharnama i ako uz to volite kartaške igre i/ili igre na ploči, ovo vjerojatno nećete propustiti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano