Vijesti

Vampyr će doživjeti adaptaciju u TV seriju

Život nije čudan, već krvav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada čovjek zastane na sekundu i promisli – shvati da u teoriji to i nije tako loša ideja. Ako išta, Dontnod Entertainmentove igre sa svojim (ajmo to tako reći) minimalnim gameplay elementima i jakim naglaskom na naraciji i priči su sjajna podloga za kreiranje filmova ili serija. U ovom slučaju se Fox 21 Television studiju očito prilično svidjela Dontnodova posljednja uzdanica Vampyr koja je vani nekoliko mjeseci. Toliko da su priskrbili prava na adaptaciju u obliku TV serije.

https://www.youtube.com/watch?v=9HYDJ7-M73w

Oskar Guilbert, glavna faca Fox 21-ice i sam kaže kako Vampyr ima fantastičnu premisu za televizijski šou. Duboka i detaljna priča u kojoj Dr. Johnathan Reid postaje vampir te ima moralne dileme gdje na jednoj strani vage imao čestitost i moral doktora, a na drugoj novovastalu žeđ za krvlju i ubijanjem je očito ono što treba  i što bi moglo dobro proći kod fanova igre, a i potencijalne nove publike. Dontnod ima povjerenja u Fox 21 pa s nestrpljenjem očekuju vidjeti kako će dočarati taj atmosferični univerzum i priču te fino oblikovati u seriju. Kada će započeti snimanje serije i kada će biti gotova? Prerano je za postaviti to pitanje. Još se ne zna jer su tek prava na adaptaciju “spremljena u džep”.

Što se tiče same igre, pretpostavka je da je Vampyr već odvalio pola milijuna prodanih primjeraka što nije uopće loše za igru takvog kalibra. Dok čekate na seriju, skratite vrijeme igrajući igru jer je sasvim dobra. Ne vjerujete nam? Tu je naša recenzija da vas “obrati”.

{loadposition pratinas}

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano