Vijesti

Vanquish i službeno potvrđen za PC, Sega najavljuje još iznenađenja za ovu platformu

Nakon što smo u više navrata pisali o Seginom zadirkivanju s Vanquish materijalima za PC, sada je i službeno – Vanquish stiže na PC!

Tako je Sega nakon Bayonette konačno potvrdila i dolazak još jedne odlične Platinumove igre na PC. Vanquish možemo očekivati na Steamu već 25. svibnja.

Na Steam stranici Vanquisha možemo vidjeti sjajne stvari koje nas čekaju u ovom Platinumovom portu, od otključanog frameratea, rezolucija bez ograničenja, bogatih opcija za podešavanje grafičkog prikaza i sl. Digital Deluxe Edition dolazi s soundtrackom od 5 pjesama, kao i avatarima, digitalnom knjižicom za art i pozadinama za desktop.

Još jedno iznenađenje je što kupci Bayonette na Steamu imaju i popust od 25% za kupnju Vanquisha u slučaju da kupe igru prije 25. svibnja. Do tada svatko tko kupi Vanquish ujedno dobiva i nadogradnju na Digital Deluxe Edition.

Izvršni čelnik Sege John Clark izjavio je kako su pozitivno iznenađeni PC zajednicom, te kako u budućnosti možemo očekivati još Seginih najava i igara za PC.

Cijena za Vanquish na Steamu je 19,99 eura.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close