Vijesti

Većina igrača pljuje po battle royale igrama, ali kako je onda PUBG najprodavanija igra u prosincu na PlayStation Networku?

Očito ne vlada takav hejt!

FFA u svojim avanturama često susretne Facebook bosseve koji pljuju po tome o čemu pišemo, a istina je da koliko dnevno imamo vijesti najmanje pišemo o battle royale igrama. Slično je i s YouTuberima koji pune novinske stupce diljem svijeta, a o kojima FFA također piše manje od ostalih, no svaka takva vijest “naleti” na obrambeni blok i povike da pišemo samo o smeću. Ja to znam, vi to znate da to nije tako. A da recimo ne kupujete u tolikoj mjeri battle royale igre onda ne bih sad pisao o tome kako je upravo PUBG najprodavanija igra na PlayStation Networku u prosincu! Pa mislim, stvarno. Izašlo je toliko hit igara i toliko igara je bilo na popustu i svejedno PUBG smo/ste najviše kupovali. Zašto, ako već mrzite sam pojam battle royalea?

PUBG PLAYSTATION 4 RECENZIJA

https://www.youtube.com/watch?v=g7SI0UBP6GY

PUBG je puno ranije izašao na PC i Xbox, pa su mnogi mislili da je kasno za dolazak na PlayStation 4 što očito nije slučaj. Treba naglasiti da je igra i puno skuplja u odnosu na PC i Xbox verziju jer 200kn nije malo za naslov koji su već “svi” odigrali. Nije mala stvar biti u prosincu najprodavanija igra na najprodavanijoj konzoli. PUBG je bio najprodavaniji u USA regiji i na drugom mjestu u EU regiji što mu je ukupno, globalno gledano, donijelo prvo mjesto. Na EU tržištu igrači su više skidali FIFA-u 19. Još jedna pucačina je prošla jako dobro, a to je Call of Duty: Black Ops IV koji se kad gledamo globalnu prodaju našao na trećem mjestu.

PS4 Top Downloads – North America (prosinac)

 1. PUBG
 2. Call of Duty: Black Ops 4
 3. Grand Theft Auto 5
 4. Red Dead Redemption 2
 5. Battlefield 5
 6. FIFA 19
 7. Mortal Kombat XL
 8. Marvel’s Spider-Man
 9. NBA 2K19
 10. Madden NFL 19

PS4 Top Downloads – Europe (prosinac)

 1. FIFA 19
 2. PUBG
 3. Battlefield 5
 4. Call of Duty: Black Ops 4
 5. Grand Theft Auto 5
 6. God of War
 7. Red Dead Redemption 2
 8. Marvel’s Spider-Man
 9. The Forest
 10. The Sims 4
Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close