Vijesti

Vince Zampella potvrdio – Star Wars Jedi: Fallen Order nema multiplayera i mikrotransakcija

What a Time to be Alive – rekli bi “unas” na Balkanu. Radujte se narodi kad čujete glas, Fallen Order bi mogao oduševiti nas. CEO Respawna, Vince Zampella potvrdio je na sav glas – Fallen Order je “masna”, “mesnata” i bogata single player igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema multiplayera. Nema mikrotransakcija. Samo mi, svijet oko nas, spektakularna grafika i mač u grudima, Sila u mudima. Zapravo, znamo da igra neće imati customizaciju lika, već igramo s “Đedajom.” Muškim.

Volio bih samo da mogu ime promijeniti, pa bih se tako nazvao Jedi Nediljko ili Pejo, recimo. Ovo je prilično fantastična vijest kad znamo koliko EA želi u svaku igru ubaciti multiplayer, ali Respawn je još jednom dokazao da on često ne *ebe živu Silu već ide svojim putem. Čak nije izabrao za engine Frosbite, već Unreal Engine 4. Sila i Frostbite ne idu skupa.

Sve sam osobno više siguran da će Star Wars Jedi: Falled Order biti spektakularna igra i jedve čekam večeras otkrivanje igre koje će se dogoditi u 20:30 po našem vremenu.

Tko kaže da su single player igre mrtve?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano