Vijesti

Volite pucačine iz prvog lica? Volite zombije? Volite besplatne stvari? Ako da, onda ovu igru morate isprobati!

Pušku u ruke, kacigu na glavu, a umjesto gaća obucite pelene i spremni ste za testiranje igre!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niste nikada čuli za Dead Alliance? Nema veze. Nismo možda niti mi, ali sada je svakako vrijeme da se svi skupa informiramo o igri. Dead Alliance je multiplayer FPS zombij pucačina. Karakterizira je brz i frenetičan gameplay s hrpom zombija u fokusu koje ćete tamaniti. I iako vam sve ovo nije ništa novo, Dead Alliance imaju jednu veliku posebnost, a to su takozvani zMods pomoću kojih se igra pretvara u sasvim novo i drugačije igraće iskustvo. zModova postoji nekoliko vrsta i svi imaju drugačiju namjenu, a osnovna svrha je da pomoću njih zombiji od neprijatelja postaju vaši saveznici i tako uništavate drugi tim protiv kojega se borite.

https://www.youtube.com/watch?v=bLCZdz6wNRI&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DbLCZdz6wNRI&has_verified=1

To samo po sebi mijenja način igranja, a zaboravite i na kempanje jer kada krene horda zombija, bolje da ne kempate. Mečevi izgledaju apsolutno zabavno i dinamično, a kada ekipa aktivira zModove, čeka vas veliko veselje. Još jučer je počelo otvoreno multiplayer testiranje koje traje sve do 1. kolovoza. U beti ćete moći igrati samo multiplayer komponentu na 3 mape i 3 moda. Cijela igra izlazi već 29. kolovoza, pa je sad pravo vrijeme da provjerite paše li vam ova luda pucačina. Dok skidate betu, svakako pogledajte i novi trailer za igru.

https://www.youtube.com/watch?v=7ZOML8ZUXxQ&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F&has_verified=1

 

Kao što sam rekao, igru već sada možete krenuti igrati jer beta je dostupna na Xboxu, PS4 te PC-u. Vidimo se zombači!

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano