Vijesti

Vozila (traktori!!!) i utvrde stižu u SCUM!

Ekipa iz Gamespiresa jednostavno ne posustaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je u prvom tjednu prodaje prodano preko 700 tisuća komada igre, taj broj se u trećem tjednu popeo na milijun primjeraka. A ono što je Gamepiresov izdavač – Devolver Digital napravio kao čestitku smatramo kao jednu od najboljih gesti ikada u povijesti industrije.

DndUBSwVsAA_YVa.jpg

Izdavač je Gamepiresu poklonio cijelu jednu paletu piva. Svaka čast!

Gamepires uz hektolitre pive očito je osjetio još veći elan, pa su samouvjereno svojim fanovima predstavili ono na čemu rade – utvrde, nodno fortifikacije u našem žargonu i automobile!

Automobili će u početku biti samo to – najobičniji automobil koji će služiti kao prijevoz od točke A do točke B. Kasnije tokom razvoja igre oni će se moći popravljati, možda i uređivati, a važnije od svega toga je kako developeri nisu ni u ovom slučaju propustili unijeti dašak naše kulture.

eb1c305f70dd149f6b058620ed05731dfa76f590.jpg

Traktor koji podsjeća na legendarni IMT-ov 539 zaista je sve što smo mogli poželjeti u jednoj ovakvoj igri.

Developeri iz Gamepriesa rade i na fortifikacijama koje će se uklopiti u sistem svih ostalih predmeta dostupnih u igri. Na mjesto gdje želite postaviti fortifikaciju postaviti ćete hologram, a jednom kad skupite sve materijale potrebne za njezinu izgradnju na tom mjestu ćete izgraditi što želite.

Za razliku od iznad nabrojanog koje je još uvijek u razvoju i ekipa još uvijek nije spremna niti okvirno potvrditi kad bismo ih trebali imati, luk i strijela bi uskoro, možda čak i u slijedećoj nadogradnji trebali završiti u igri. Uz sve ovo što smo tražili mi igrači, developeri rade na specijalnim nadogradnjama za oružja, random dropovima s lootom, a tu je i nova vojna baza koja će biti toliko badass da ćemo na onu na aerodromu gledati “kao ljetovanje”.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano