Vijesti

Vrag je odnio šalu, Epic daje besplatni season pass za 8. sezonu Fortnitea

Što konkurencija radi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konkurencija je dobra stvar. Naravno, zdrava konkurencija. Ona vas gura da se trudite više i budete bolji, a u svijetu igara često konkurencija znači bolju stvar za igrače. Kao što sam u jednom tekstu rekao ranije, Apex Legends je najbolja stvar koja se dogodila u BR žanru, a svi vi koji volite Fortnite ne trebate plakati jer će igra zbog konkurencije biti i bolja.

Besplatni season pass

Ne bi ga nikad dobili da nema Apexa. Fortniteu je popularnost naglo opala i Epic mora reagirati. Za 2 tjedna stiže nova 8. sezona kad će Fortnite dobiti novi život i na par sati opet biti najigranija igra, a pomoći će mu i činjenica da će besplatno darivati season pass svim igračima. Sve što trebate napraviti je samo ispuniti izazove koji dolaze nakon današnjeg patcha i to je to.

Većina igrača svakako to i radi tako da vam to neće biti problem. Odradite 13 izazova i uživate u besplatnom season passu. 

https://www.youtube.com/watch?v=gpu_4EBT7_g&t

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano