Vijesti

Vrući The Witcher kalendar napaljuje i muškarce i žene

Ovakav kalendar prava je poslastica za obožavatelje Witchera i cosplaya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačkog cosplayera poznatog kao Maul Cosplay već smo spominjali na portalu u članku Uvod u cosplay, upravo zato što već neko vrijeme mnoge oduševljava svojim besprijekornim cosplayima likova iz igara, TV serija i filmova.

Kad je Witcher serijal u pitanju, rijetko tko može cosplayati Geralta toliko vjerno kao što to može Maul, a to je prepoznao i CD Projekt Red, angažiravši ga kao modela za promociju. Maul Cosplay je tako prošle godine bio u mogućnosti izdati The Witcher kalendar sa svojim cosplay uradcima. Kalendar je zbog nekoliko erotskih fotografija s razlogom dobio epitet „vrući“ (fotografije možete vidjeti ispod i na poveznicama u nastavku teksta). Istodobno je zapalio i očarao brojne obožavatelje The Witcher serijala i cosplaya, stoga ih je razveselila vijest da će isti kalendar biti dostupan i za 2018. godinu (uz, naravno, nekoliko dodataka).

Wicher vruci kalendar1

Wicher vruci kalendar2

Ako ste propustili ovogodišnji kalendar, a želite ubuduće imati jedan koji će se isticati od ostalih, kupiti ga možete na Maulovoj stranici za $29. 

Povezano

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano