Vijesti

Watch Dogs 3 “iscurio” putem trademarka, igrači očekuju da je igra launch naslov za PS5 i novi Xbox

Jeste li spremni za još malo Watch Dogsa u životu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da ste mi prije godinu ili dvije dana rekli da dolazi novi Watch Dogs, ne bih bio uzbuđen niti 1%. Iako sam igrao prva dva dijela i čak uživao više u lošijem prvom dijelu, nakon Watch Dogsa 2 koji je bio sasvim solidna igra, nisam imao želju nastaviti igrati ovaj serijal. To je bilo tada, a na sreću svih igrača, u ovih godinu-dvije dana Ubisoft je napredovao u svakom smislu.

Radujem se Watch Dogsu 3 i jaaaaa!

Prepoznajte pjesmu u ovom naslovu! Brzo. Da, radujem se Watch Dogsu 3 izašao on na ovoj ili idućoj generaciji, a izaći će. Ubisoft je još krajem prošle godine zaštitio ime “Watch Dogs 3”, a sad je ta informacija postala i javna. Budući da ovaj trademark za razliku od prva dva naslova nije povezan, igrači misle da je razlog tome što Watch Dogs 3 ide na next-gen konzole.

SJEĆATE SE 2012. I NAJAVE WATCH DOGS IGRE?

https://www.youtube.com/watch?v=FcMRkyoHKeA

Imalo bi to itekako smisla. Možda bi konačno PS5 i novi Xbox mogli prikazati grafiku koje ove konzole ne mogu, a pojedine scene iz 2012. godine kad je Ubisoft najavio igru, u grafičkom smislu nismo vidjeli dan danas. Da, Watch Dogs je bio poznat po ogromnom grafičkom downgradeu koji nije imao veze s najavnim trailerom.

Kao što znate i što treba još jednom istaknuti, Ubisoft je prošao dugi, dugi put, pa je danas na čuđenje mnogih riječ o respektabilnom studiju koji je uspješno napravio reboot Assassin’s Creed serijala, Rainbow Six: Siege jedna je od najboljih multiplayer igara, a čak je i For Honor nakon svih promjena postao odlična igra.

Za The Division nećemo ni pričati koliko je pozitivnu promjenu dobio, pa se samo nadamo da će i Watch Dogs 3 ići u sličnom pozitivnom tonu. Serijal je imao dobre ideje, ali problem je copy-paste gameplay, pa tako nakon sat-dva igranja već znate što vas očekuje. 

Nadamo se prikazu najaksnije na E3 sajmu na koji Ubisoft dolazi. Iskreno, ne bi nas čudilo da igra dođe i na trenutnu generaciju, a kasnije bude prebačena na next-gen. Iako, ponavljamo da svi očekuju da je ovo launch igra za nove konzole.

https://www.youtube.com/watch?v=0BwWkOE7-GM

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano