Vijesti

World War 3 je novim prikazom dokazao da je pravi nasljednik Battlefielda 4

Vrijeme je da skupljamo killove za predator missile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako vam Battlefield V nije po volji ili samo preferirate moderne virtualne sukobe, World War 3 će vam savršeno sjesti. Ako zažmirimo na pomalo drvene animacije, World War 3 izgleda kao pravi online dragulj. Znate što, najbolje bi bilo da i sami vidite na što ovo liči.

https://www.youtube.com/watch?v=hTawLr62caw&feature=youtu.be

Imamo sve – urbano igralište, oružja s nadogradnjama, uklizavanja agresivnija od Gattusovih, oklopna vozila – ma sve što volite iz Battlefielda je tu. Igra stvarno neodoljivo podsjeća na Battlefield 3, nastavak koji je mnogim fanovima serijala ostao u najboljem sjećanju. Grafički sve izgleda stvarno soidno, destrukcija je prisutna, vidi se posvećenost detaljima na opremi vojnika, no najviše upada u oči mogućnost gledanja oko sebe bez da se pomiče oružje, kao što je riječ i u ARMA-i. Očito je da postoji doza taktiziranja na koju će trebati obratiti pažnju, a možda bi bilo pametno već sada polako okupljati ekipu s kojom ćete stvoriti tim spreman za osvajanje online ratišta.

Kao što i video kaže, igra je u alpha stanju, no izlazak, koji stoji kao jesen ove godine, sve je bliži, a na igri se vidi da joj treba još poliranja.

{loadposition pratinas}

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano