Vijesti

World War 3 praktički neigriv za dosta igrača

Developeri rade punom parom kako bi popravili situaciju i mole za strpljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

World War 3 je igra od koje se puno očekuje i mnogi su jedva čekali uskočiti u Early Access kako bi isprobali što nam je poljski studio The Farm 51 pripremio. Igra je prije nekoliko dana ušla u svoj Early Access program koji bi trebao trajati preko godinu dana kako bi developeri zajedno s igračima napravili što bolju igru za sve fanove modernog FPS ratovanja.

Nažalost, čitava stvar je krenula jako loše za developere. Igra je od samog početka imala brojne probleme sa spajanjem na serverima pa čak i sa običnim ulaskom u igru. Upravo se i autoru ovog teksta dogodilo ovo. Igra bi prilikom pokretanja zaglavila u infinite loadingu, a nakon brojnih patcheva situacija se poboljšala pa bi igra prošla kroz loading od preko tri minute da bi opet zaglavila na spajanju na servere. Nekim igračima igra radi, no sudeći po feedbacku sa Steama koji su izuzetno negativni, većina igrača uopće ne može ni ući u igru tj. ni u sam menu.

Dobra je stvar što developer The Farm 51 direktno komunicira sa igračima preko svojih kanala, te poručuje da radi punom parom kako bi ispravili što više problema te da se nadaju da će više igrača konačno moći zaigrati igru. Igra bi u trenutku pisanja ovoga teksta trebala dobiti novu zakrpu koja bi trebala omogućiti igranje nekim igračima. Igra je dostupna na Steamu u Early Access izdanju po cijeni od 25 eura.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano