Vijesti

World War Z launch trailer tjera nas da uđemo u duboki minus na računima i pronađemo zadnju lipu ispod kauča

Nemate para? Znam(o) kako vam je. Samo rijetki nađu rijetke, a samo rijetki nađu pare za sve ove igre. A World War Z je igra koja nije BILA na radarima mnogih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve dok Saber Interactive i Focus Home Interactive nisu krenuli s konkretnim informacijama i trailerima. Posljednjih nekoliko mjeseci svaki trailer je sve bolji, a launch trailer je još bolji.

Igra izlazi već za 4 dana, a mi tražimo zadnje kune za nabavku jer vidi se iz aviona da je co-op zabava zagarantirana. Ako ne znate kakva je ovo igra, naš portal je pravi vault informacija jer smo o igri napisali desetke i desetke članaka.

Riječ je o ludoj co-op PvPvZ pucačini. Player vs Player vs Zombie gdje ćemo na nekoliko svjetskih lokacija probat preživjeti i pobiti horde, doslovno horde zombija. Developeri su potvrdili da će u igru ubaciti i kampanju za jednog igrača jer je to nešto što igrači najviše žele i traže.

I sve to radi na današnjem hardveru što je prilično impresivno. World War Z dolazi 16.4. kao što smo rekli na PC, Xbox One i PS4. Priredite se na potencijalno veliko iznenađenje u svijetu igara jer prema svemu što smo vidjeli, čeka nas jako zabavna igra.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano