Vijesti

Yakuza Kiwami: Novi detalji

Predstavljen je novi, osmominutni video koji prikazuje neke detalje priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što ovaj remake prema viđenom u potpunosti prenosi animacije unutar igre kakve su bile u PS2 verziji igre, dodane su i neke nove scene koje bi trebale još detaljnije objasniti događaje u prvih par poglavlja igre. Ovaj video je konstruiran na način kao što su napravljene generalno uvodne animacije u Yakuza igrama (isječci iz raznih dijelova igre i animacija) pa sadrže male spoilere (ništa previše bitno što bi pokvarilo ugođaj, no ako niste igrali prvijenac, a planirate ga, možda je bolje preskočiti gledanje). Grafički to izgleda kao na razini Yakuza 0, 3, 4 i 5, tako da po tom pitanju nema iznenađenja.

https://www.youtube.com/watch?v=5PqHYONG-xI

Osim vizualnog poboljšanja, postoje i još neki novi dodaci. Stvarni lik, judoka Shinichi Shinohara, gostovat će u igri, a Kazuma Kiryu će raditi kao njegov vodič u Kamurochou. Kada Shinohara ne bude više zadovoljan ni impresioniran Red Light District načinom života, pozvat će Kazumu u Underground Arenu gdje se vode nemilosrdne borbe. Ovoga puta će se borbe s Majimom moći odvijati bilo gdje i bilo kada, sustav borbe će biti unaprijeđen i postojat će nove mini igre kao “Insect Queen Female King”.

Igra izlazi 21. siječnja 2016. godine za japansko tržište i first print kopije će sadržavati Yakuza 6 demo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano