Vijesti

Za koji dan dolazi hrpa novog sadržaja u Battlefield V

Konačno se igra puni sadržajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nebrojeno puta smo rekli kako je Battlefield V gameplay jednostavno odličan, a najveća mana igre je nedostatak sadržaja. Tides of War je live servis u igri koji bi igranje trebao držati svježim i novim iskustvom, a 17. siječnja nam dolazi drugo poglavlje koje će zamijeniti Overture. Od ranije je poznato da se nastavak na Overture zove Lighting Strikes, a prvi dio novog poglavlja nosi naziv “A Few Good Soldiers”. Lighting Strikes sa sobom donosi mnogo lijepih stvari, odnosno sadržaja. U igru se vraća Rush mode koji je mnogima najomiljeniji mode. 

https://www.youtube.com/watch?v=7pmnLUluMpY

Osim Rusha, u igri dolazi novi co-op mode zvan Combined Arms, dok će i u Conquest doći novosti u vidu Squad Conquest modea. Također, stiže i specijalna Grand Operations misija s tim da tek trebamo dobiti konkretan i točan datum kad sve ovo dolazi u igru. Sigurno je da stiže dok će trajati drugo poglavlje. Zajedno s novim sadržajem doći će i prvi veliki patch u igri koji će popraviti mnoge stvari u igri. Očekuje se da će zakrpa biti teška nekoliko gigabajta. Kao što znate, sadržaj koji dolazi u Battlefield V sasvim je besplatan jer igra nema nikakav season pass. 
 
Ako se pitate gdje taj battle royale mode onda samo podsjetnik da isti dolazi u ožujku. Battlefield V dostupan je na PC-u, Xboxu i PlayStationu 4. Ako niste, našu recenziju možete pročitati i pogledati na linku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano