Vijesti

Za sve koji žele biti moderne fashion guru ikone, stižu PlayStation tenisice

Just do it! For the gaming, even if it means sacrificing non-fanboyism!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubav između košarkaša Paula Georgea i poznatog proizvođača odjeće i obuće, Nikea cvjeta i dalje. A i sonyja. Već smo svjedočili limitiranoj verziji Nike Paul George PlayStation tenisica početkom godine, a sada je vrijeme za “novu sezonu”.

Taman kada Paul George i njegova ekipa Oklahoma City Thudera otvara NBA sezonu igrom protiv Golden State Warriorsa, stiže nova suradnja između njega, Nikea i njegove očigledne ljubavi prema videoigrama. Ili je možda samo Sony fanboj? Tko će ga znati, ali stižu uskoro nove tenisice. Ovoga puta su to Nike PG 2.5 koje su inspirirane legendarnim sivonjom, ilitiga prvom PlayStationom. Simboli, klasičan logo i tradicionalna siva boja… Sve je tu. Uostalom pogledajte slike:

paul-george-nike-PG-2-5-sony-playstation-grey-1.jpg

paul-george-nike-PG-2-5-sony-playstation-grey-3.jpg

paul-george-nike-PG-2-5-sony-playstation-grey-4.jpg

S ovime ćete na svakom gaming eventu dokazati ostalima tko je faca u gradu i čiji PlayStation account ima najviše platina! Ako slučajno odete u H20 na koncert neke plastične cajke na mukama, teško da ćete biti mračan predmet želja među suprotnim spolom, ali ćete znati jednu stvar: vi ste vjerovali u nešto, pa čak ako je to značilo i priznanje da ste najveći fanboj u javnosti! Šalu na stranu, tenisice izgledaju odlično, ali nema nikakvih dodatnih informacija koliko komada će postojati, po kojoj cijeni i na kojim web mjestima. Kad saznamo, biti ćete obavješteni.

Čini se kako se sve vrti oko PS1 zadnjih par mjeseci. Prvo classic mini konzola, a sada i tenisice. Što je sljedeće?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano